dijous, 21 d’abril del 2011

PASTA FRESCA A LA CARBONARA

INGREDIENTS (PER DUES PERSONES):
- Un paquet de pasta fresca (fettuccini).
- Bacó fumat.
- Porro.
- nata.
- 2 vermells d'ou.
- Formatge tipus peccorino o parmesà.

ELABORACIÓ:
En primer lloc posam a coure la pasta. Per altra banda posam a sofregir el porro, quan està cuit hi afegim el bacó i ho acabam de confitar. Llavors dins un bol hi posam els vermells d'ou, el formatge i la nata, ho batem tot. Finalment arriba el moment de mesclar-ho tot, posam dins un bol gros la pasta acabada de coure i ho mesclam amb el porro i el bacó, acabam afegint-hi l'ou, el formatge i la nata, és molt important remenar-ho seguidament a fi que l'ou no es cogui en cap moment i ens quedi la pasta untuosa i tots els ingrediens ben mesclats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada