diumenge, 4 de febrer del 2018

FEIK 2016

Un vi autèntic, em va transportar al dia de verema amb el meu padrí, color del típic "clarete" amb aromes de Callet, raïm, rapa, un xic carbònic, frescor, fruita... i molta diversió per combatre la calor.

http://www.sistemavinari.com/

GRAN CRU CRUCE 2015


Té aromes minerals, a terra humida, fruites negres: móres i groselles, balsàmics, regalèssia,  espècies com el clau.
En boca té certa càrrega de fruita, és subtil i elegant, mineral, afruitat i especiat: records a groselles i novament clau. Llarg, de bona persistència. En resum un vi tremendament elegant i interessant, per buscar-li matisos a mesura que van apareixent mostrant la seva complexitat. Molt disfrutable per als cercadors de "tresors". Un excel·lent.

http://www.sistemavinari.com/

CHATÓ PAQUITA 2014


Château Paquita presenta un color vermell picota de capa mitja. 
En nas, bona intensitat, cruixent fruita vermella, sensació de suc de raïm sobre un fons floral i marcadament especiat, espècies que van guanyant presència amb el temps. 
En boca és lleuger, fresc, amb una espectacular acidesa que pareix atlàntica i un deliciós final que deixa un record amarg. Un vi que, com bé diu Eloi, et retornarà l'alegria de beure sense pretensions ...


POMAGRANA 2016

Especiat, amb notes de pebre i maduixes silvestres i alguna nota vegetal que li aporta frescor.
A la boca aromes de maduixa àcida, lleuger i fluid, balsàmic i refrescant.

No s'ha trobat adreça web del celler, hem trobat que és una col·laboració entre Marc Lecha i Fredi Torres a la Conca del Barberà, raïm Trepat, Tempranillo i d'altres.

LA DEL TERRENO 2015


Es tracta d'un vi fresc i honest per gaudir sol o amb menjar.
Trobes fruita negra madura, flors i sotabosc. Cos mitjà, alcohol ben integrat i amb un final càlid.

No s'ha trobat adreça web d'aquest celler.

FRISACH SANG DE CORB 2014


Color cirera picota amb rivet granatós. El nas és de mitjana intensitat, elegant, delicades notes de fruita vermella, records a violetes, espècies i lleugers tocs de la criança. En boca te bona entrada, delicat, elegant, tacte sedós, bona acidesa, lleugera untuositat, bona estructura, afruitat i amb un final de bona longitud. Elegant vi en el qual la criança aporta estructura a la fruita i frescor del vi.

http://www.cellerfrisach.com/

MITOS 2015



Color groc daurat un xic evolucionat. Net i brillant.
Aromes: aroma a mossegada de poma, herbes seques amb un fons de llevats, notes de terra blanca humida, com a calç.
Boca: entrada suau però que envolta la boca deixant pas a una amarga sensació de frescor, suc natural de poma verda, autèntic, vi de records ancestrals amb caràcter avantguardista. Mastegant premsal blanc. Deliciós.

http://4kilos.com/