diumenge, 23 de juny del 2024

FATHER JOHN MENDOCINO COAST PINOT NOIR 2018

Pels mallorquins, Califòrnia és Juníper Serra, àngel o dimoni? una criatura d'esperit pur? Príncep del martiri? Es pot valorar el passat amb criteris actuals? L'etern interrogant que ens sacseja el cor, una alenada vinosa que ens pot tapar l'esperit del gaudi; regraciem al creador les riqueses, la salut i el vi, no jutgem el mulsum romà amb una mirada monocromàtica, el súmmum de la gràcia moderna.

Del germà al pare, el reverend John, extraordinàriament apte, honestitat i compromís, sotmès a la humilitat, amativa de l'honor, calmada maror servicial, crits d'indagació, amerats de sol, xops de vi, elogi de la procedència que impressiona els sentits. Nicholas Maloney, periple franc suís, circumnavegador de la singularitat d'una coordenada ordenada, entusiasta ambaixador d'una escola líquida de Santa Helena, Mendocino Country, Russian River; un cronista de la redempció: "Feliç dia el que Jesús em va rentar els pecats", amb vi?

Color vermell cirera amb el rivet porpra, de capa mitjana, net i molt brillant.

En nas és un perfum, iogurt de maduixa, fruits vermells grenyals, rerefons fumat i terrós, amb presència d'aromes balsàmics mentolats i unes lleugeres notes florals de violeta, delicades notes d'espècies finals, sobretot de pebre blanc.

En boca té una entrada fresca i delicada, és lleuger d'inici però va guanyant en impacte, tanins suaus però presents, lleugera amargor que juntament amb certa amargor vertebren aquest meravellós vi que et deixa una sedosa sensació final a la llengua.
 

https://www.fatherjohnwinery.com/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada